ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SCANIT

Τι είναι τα προϊόντα ScanΙΤ;

Όλα τα προϊόντα ScanΙΤ έχουν ενσωματωμένο ένα μοναδικό QR barcode. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και σε όποιον σκανάρει με το κινητό του τον κωδικό ScanIT που βρίσκεται τυπωμένος στα διαδραστικά προϊόντα να συνδέετε μέσω του κινητού του στο internet και να ζήσει την εμπειρία του ScanIT!

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ My SCANIT;

  • Έπειτα από την αγορά του δικού σας SCANIT DIY προϊόντος, επισκεφθείτε το My.SCANIT.gr για ενημέρωση, από την πλευρά σας, του περιεχομένου που θα εμφανίζει. Αρχικά πατήστε στο κουμπί που βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα και αναγράφει «Δημιoυργώ & Διαχειρίζομαι Περιεχόμενο». Συνεχίστε με τη δημιουργία λογαριασμού και τη σύνδεσή σας στο site για την ενεργοποίηση/πιστοποίηση του προϊόντος που αγοράσατε. Έπειτα από την ταυτοποίησή του, έχετε τέσσερις επιλογές στη διάθεσή σας. Επιλέξτε να δημιουργήστε το δικό σας ψηφιακό προφίλ, να παρουσιάζεται περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη σελίδων του SCANIT, συνδέστε το δικό σας προϊόν με ένα site επιλογής σας, ή τέλος γράψτε ένα μήνυμά σας. Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε όταν ενεργοποιήσετε το προϊόν σας.


    Σε περίπτωση που χρειάζεστε υποστήριξη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, στέλνοντας e-mail ή τηλεφωνώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.  

    Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
    e-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    Τηλ.: +30 210 6107905