ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα μας και η καινοτομία αποτελούν την καρδιά του επιχειρηματικού μας μοντέλου. Στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε προϋπολογισμό και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την πρωτοπορία τους. Την ίδια στιγμή, με την τεχνολογία που εφαρμόζουμε δημιουργούμε μεγαλύτερες και αποδοτικότερες καινοτομικές «πλατφόρμες», προσφέροντας μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών μας ακόμα περισσότερη ικανοποίηση στους χρήστες μας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 • 1

  Λατρεύουμε να δημιουργούμε νέα καινοτόμα προϊόντα. H επωνυμία τους είναι SCANIT και μπορείτε να τα δείτε στο www.scanit.gr.

 • 2

  Επιθυμούμε όλα τα προϊόντα μας να προσφέρουν στους χρήστες νέες εμπειρίες. Έτσι δημιουργήσαμε για εσάς τις υπηρεσίες My.SCANIT.gr, για να διαχειρίζεστε εσείς τα προϊόντα που τις υποστηρίζουν.

 • 3

  Στόχος μας είναι η ενίσχυση της επικοινωνίας των χρηστών με τη χρήση της τεχνολογίας που ενσωματώνουν τα προϊόντα SCANIT. Πρόσφατα δημιουργήσαμε ταυτότητες PET SCANIT για την προστασία των κατοικιδίων, ενώ μελλοντικά ακολουθούν και άλλα προϊόντα. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο www.pet.SCANIT.gr.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 • DELTIO TYPOU KEYCHAIN

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

  Δείτε τον ισολογισμό 2014 εδώ.

  Δείτε τον ισολογισμό 2015 εδώ.

 • My.SCANIT.gr Services Press Release

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ SCANIT

  Ενημέρωση για τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες My SCANIT.gr.