ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SCANIT

Αποτελούν το απόλυτο gadget, που δεν θέλεις να αποχωριστείς ποτέ!

Τα προϊόντα ScanIT ήρθαν για να φέρουν τη νέα εποχή στα αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Ο τυπωμένος κωδικός ScanIT σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς σε περιεχόμενο στο internet και να ζήσεις την εμπειρία του ScanIT! Ακολούθησε τρία απλά βήματα και απόλαυσε τα προϊόντα:

 • Διάλεξε το προϊόν της επιλογής σου. Ανάμεσα στις κατηγορίες, ρουχισμός, αξεσουάρ, διακόσμηση, γραφική ύλη και είδη κουζίνας είναι σίγουρο ότι θα βρεις προϊόντα που θέλεις να γίνουν δικά σου.
 • Σκάναρέ το προϊόν και ακολούθησε τη σύνδεση για να ανακαλύψεις το περιεχόμενό του. Η αποκωδικοποίηση των κωδικών γίνεται με την χρήση κινητού τηλεφώνου και μίας εφαρμογής QR code Reader. Αυτόματα θα ζητηθεί από την εφαρμογή σύνδεση με το διαδίκτυο, επιλέξτε τον τρόπο σύνδεσής σας και απολαύστε το περιεχόμενο.
 • Επικοινώνησε & Διασκέδασε για ατελείωτες ώρες! Ανάλογα με το προϊόν που έχεις επιλέξει θα εμφανιστεί αντίστοιχα περιεχόμενο της κατηγορίας "εμπειρίας" που ανήκει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ScanIT Do It Yourself, η ενημέρωσή του γίνεται στο site My.SCANIT.gr και σου προσφέρει τρεις επιλογές.

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 • 1

  Λατρεύουμε να δημιουργούμε νέα καινοτόμα προϊόντα. H επωνυμία τους είναι SCANIT και μπορείτε να τα δείτε στο www.scanit.gr.

 • 2

  Επιθυμούμε όλα τα προϊόντα μας να προσφέρουν στους χρήστες νέες εμπειρίες. Έτσι δημιουργήσαμε για εσάς τις υπηρεσίες My.SCANIT.gr, για να διαχειρίζεστε εσείς τα προϊόντα που τις υποστηρίζουν.

 • 3

  Στόχος μας είναι η ενίσχυση της επικοινωνίας των χρηστών με τη χρήση της τεχνολογίας που ενσωματώνουν τα προϊόντα SCANIT. Πρόσφατα δημιουργήσαμε ταυτότητες PET SCANIT για την προστασία των κατοικιδίων, ενώ μελλοντικά ακολουθούν και άλλα προϊόντα. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στο www.pet.SCANIT.gr.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 • DELTIO TYPOU KEYCHAIN

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

  Δείτε τον ισολογισμό 2014 εδώ.

  Δείτε τον ισολογισμό 2015 εδώ.

 • My.SCANIT.gr Services Press Release

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ SCANIT

  Ενημέρωση για τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες My SCANIT.gr.