ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Δημιούργησε το δικό σου ψηφιακό προφίλ μέσα σε λίγα λεπτά. Πρόσθεσε πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν και άσε τους άλλους να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Η δημιουργία του δικού σου προφίλ αποτελεί τη βασική επιλογή που σου προσφέρουν τα SCANIT Do It Yourself. Ενημέρωσε το status σου, γράφοντας το όνομά σου, τις πληροφορίες επικοινωνίας, συνδέοντας τους λογαριασμούς σου στα κοινωνικά δίκτυα, το Blog σου, το αγαπημένο σου site, ή ανεβάζοντας φωτογραφίες και ένα video από το Youtube.

Οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται στο κινητό όποιου σκανάρει το δικό σου ScanIT DIY και έτσι, όσοι σε συναντούν μαθαίνουν  περισσότερες πληροφορίες για εσένα! Σημαντικό είναι ότι με τα ScanIT DIY έχεις δυνατότητα να ανανεώνεις εύκολα τις πληροφορίες του προφίλ σου ή να επιλέγεις τι θες να προβάλλεται σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα "κλικάροντας" σε κάθε Banner και διαβάζοντας τα κείμενα που το συνοδεύουν και εξηγούν τις δυνατότητες των προϊόντων. Επίλεξε το δικό σου ScanIT DIY και ενημέρωσέ το, πατώντας στο κουμπί «Δημιουργώ & Διαχειρίζομαι Περιεχόμενο».