ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ SCANIT

Διάλεξε ποια από τις "εμπειρίες" του ScanIΤ θέλεις να εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού σου. Σε κάθε σκανάρισμα βλέπεις διαφορετικό περιεχόμενο!

Όπως γνωρίζεις τα SCANIT παραπέμπουν σε περιεχόμενο σχετικό με την κατηγορία «εμπειρίας» στην οποία αντιστοιχούν. Έτσι, για παράδειγμα, αν έχεις επιλέξει ένα προϊόν που αντιστοιχεί στην εμπειρία "αγάπη" το περιεχόμενο που θα εμφανίζει σε μορφή κειμένου, εικόνας και video, θα έχει σχέση με την αγάπη. Με ανάλογο τρόπο, το περιεχόμενο που εμφανίζεται στα προϊόντα αντιστοιχεί στην κατηγορία "εμπειρίας" όπου ανήκουν, όπως ενημέρωση, τεχνολογία, γεύσεις, χιούμορ, διασκέδαση, ζώδια, περιβάλλον, κοινωνικά δίκτυα, φιλία ή γιορτές.

Η χρήση των υπηρεσιών My.SCANIT.gr σου δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζεις περιεχόμενο από όποια κατηγορία «εμπειριών» επιθυμείς, αρκεί να την επιλέξεις! Ακόμα, είναι δυνατό, αντί να εμφανίζεις το δικό σου προφίλ ή μία συγκεκριμένη διεύθυνση στο Internet, να παρουσιάζεις περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη σελίδων του SCANIT, για όσο χρόνο θες. Το περιεχόμενο εναλλάσσεται κάθε φορά που σκανάρεις το προϊόν ScanIT DIY, προσφέροντάς σου μία ευχάριστη εμπειρία. Εντυπωσίασε την παρέα σου, προβάλλοντας στην οθόνη του κινητού όταν σκανάρουν το δικό σου SCANIT DIY, διαφορετικό περιεχόμενο, κάθε μέρα!

To SCANIT αποτελεί το απόλυτο gadget της χρονιάς & μπορεί τώρα να γίνει δικό σου!