ΠΡΟΪΟΝΤΑ SCANIT

Τι κάνει τα προϊόντα ScanIT τόσο ξεχωριστά; Μάθε για τα διαδραστικά προϊόντα ScanIT, ξεχώρισε από το πλήθος, γίνε εσύ αυτός που φέρνει τη νέα τάση στην παρέα και ζήσε την εμπειρία του ScanIT! 

 

Τι είναι τα προϊόντα ScanΙΤ;

Όλα τα προϊόντα ScanΙΤ έχουν ενσωματωμένο ένα μοναδικό QR barcode, ή και περισσότερα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εσένα και σε όποιον σκανάρει με το κινητό του τον κωδικό ScanIT που βρίσκεται τυπωμένος στα διαδραστικά προϊόντα, να συνθεθεί μέσω του κινητού του στο internet και να απολαύσει κειμενάκια, εικόνες και videο με θέματα από διάφορες κατηγορίες "εμπειρίας", όπως αγάπη, ψυχαγωγία, ενημέρωση, τεχνολογία, κοινωνικά δίκτυα, φιλία, γεύσεις, γιορτές, ζώδια, περιβάλλον, που εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού του. Το ψηφιακό περιεχόμενο των προϊόντων ScanIT εναλλάσσεται με κάθε σκανάρισμα. Επιπλέον, η σειρά προϊόντων ScanIT DIY και οι ταυτότητες κατοικιδίων Pet ScanIT παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες με πολλές δυνατότητες που καθορίζονται απλκλειστικά από τον ιδιοκτήτη ο οποίος τα ενημερώνει στο My.ScanIT.gr και Pet.SCANIT.gr, αντίστοιχα.

Τα καινοτόμα και διαδραστικά προϊόντα ScanIT αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις τα προϊόντα, προσφέροντας όχι μόνο χρηστικότητα αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές. Ζήσε και εσύ την εμπειρία του ScanIT!