ΕΠΙΛΕΞΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Βρες χρήσιμες πληροφορίες για εφαρμογές που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό σου τηλέφωνο, ώστε να αποκωδικοποιείς τους κωδικούς των προϊόντων ScanIT.

Τι είναι ο κωδικός QR;

Ο κωδικός QR [Quick Response barcode], είναι ένας από τους πιο γνωστούς κωδικούς δύο διαστάσεων. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια απλή εφαρμογή στο δικό σου smartphone, που επιτρέπει να αποκωδικοποιήσεις τον κωδικό QR. Είναι εύκολο, μια και υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για όλα τα smartphones.

Τι πληροφορίες δείχνει o κωδικός του ScanIT;

Ο κωδικός ScanIT σε παραπέμπει σε διαφορετικό περιεχόμενο, όπως εικόνα, κείμενο ή βίντεο, θεματικά σχετικό με την κατηγορία «εμπειρίας» που επιλέγεις από το μενού του e-Shop. Όλα τα προϊόντα ScanIT διαθέτουν έναν ή περισσότερους κωδικούς, γεγονός που τα κάνει καινοτόμα και διαδραστικά. Ειδικότερα με την κατηγορία των ScanIT DIY και τις υπηρεσίες My.ScanIT.gr που διαθέτουν, ο ιδιοκτήτης ενημερώνει και τροποποιεί το προϊόν του, όπως επιθυμεί.

Που θα βρω προϊόντα με κωδικούς ScanIT;

Φαντάσου ότι μπορούν να γίνουν δικά σου τα διαδραστικά προϊόντα ScanIT με αγορά από το e-shop και τους συνεργάτες μας. Δηλαδή, μπορείς να επιλέξεις προϊόντα με τα οποία έχεις τη δυνατότητα εσύ και όσοι συναντάς, φίλοι ή γνωστοί, καθώς και άλλοι, να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Επισκέψου e-shop ή βρες σημεία πώλησης προϊόντων ScanIT. Γίνε μέλος της ScanIT, νοιώσε τη δύναμη της τεχνολογίας μαζί με τη χαρά του παιχνιδιού. Ακολούθησε τη νέα τάση και ξεχώρισε με τη ScanIT!

Αποκωδικοποίηση QR κωδικού ScanIT

Με τόσες πολλές εφαρμογές στην αγορά για QR code scanners, η επιλογή κατάλληλης εφαρμογής, συμβατής με την κινητή συσκευή σου, ίσως σε δυσκολεύει. Ακολούθησε τις επιλογές που ετοιμάσαμε για σένα και εγκατέστησε την εφαρμογή, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί το smartphone σου: iPhone iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry, Palm, Symbian και άλλα. Τα ScanIT QR barcodes λειτουργούν με όλες τις εφαρμογές για σκανάρισμα QR γραμμικού κώδικα των smartphones. Ορισμένες εφαρμογές είναι οι ακόλουθες: